Veel Gestelde Vragen

Je ontvangt de uitslag van de PCR-test binnen 24 uur na je afspraak.

Indien je voor 13:00 uur getest bent en hebt gekozen dat je de uitslag dezelfde dag wil ontvangen, zal je voor 23:59 uur de uitslag ontvangen.

De geldigheidsduur van een reiscertificaat wordt bepaald door de luchtvaartmaatschappij waarmee je vliegt en het land waar je naar toe gaat. Raadpleeg de website van de luchtvaartmaatschappij voor meer informatie of neem contact op met desbetreffende partijen.

Ons reiscertificaat is wereldwijd erkend, dit houdt in dat je met dit officiële reisdocument naar ieder land toe kunt reizen.

PCR Test Clinic heeft een BIG-geregistreerde arts die verantwoordelijk is voor het gehele proces. G. Bouchtoubi met BIG-No: 29926649401

Het certificaat is in het Engels en kan internationaal worden gebruikt.

Tot 24 uur voor de boeking kun je de boeking kosteloos annuleren. Hierbij krijg je het volledige bedrag teruggestort op je rekening. De terugboeking kan drie tot vijf  werkdagen duren.

Nee. Kinderen en volwassenen worden op dezelfde manier getest.

Wij werken uitsluitend met de SARS-CoV-2 Rapid Antigen Test van Roche. Deze sneltest is gevalideerd door het RIVM. Dit betekent dat bij een positieve uitslag van deze test geen aanvullende PCR-Test nodig is.

Voor meer informatie ten aanzien van de bruikbaarheid van de SARS-CoV-2 Rapid Antigen Test van Roche verwijzen wij je graag door naar de website van Roche en de website van de GGD

Anoniem testen is niet mogelijk, omdat er sprake is van een epidemie. Een positief coronageval brengt een risico voor de samenleving met zich mee. In enkele gevallen vraagt de GGD jou om nogmaals langs te komen en de test te herhalen.

Voor zover bekend lijken zwangere vrouwen geen verhoogd risico te hebben om besmet te worden met het nieuwe virus en zijn er nog geen aanwijzingen dat het virus invloed heeft op de zwangerschap.

Voor meer informatie verwijzen wij je graag door naar de informatiepagina van het RIVM

Mensen die ouder zijn dan 70 jaar of volwassenen (ouder dan 18 jaar) met een aantal specifieke aandoeningen. Bijvoorbeeld chronische luchtweg- of longproblemen, chronische hartklachten of een nierziekte.

Het virus is al besmettelijk voordat je klachten kan ervaren. Het virus kan uit vocht vanuit je mond en neus in de lucht terecht komen. Het zou door niezen, hoesten of simpelweg praten kunnen gebeuren. Anderen kunnen besmet raken als deze virus bevattende druppeltjes ingeademd worden of via de handen getransporteerd worden naar de mond, neus of ogen.

Voor meer informatie verwijzen wij je graag door naar de website van het RIVM

De sneltest toont binnen 15 minuten aan of de uitstrijk, dat uit je keel en neus is genomen, antigenen van het coronavirus bevat. Je ontvangt de uitslag met ongeveer 30 minuten. Antigenen zijn eiwitten die op de buitenkant van het coronavirus zitten. Als de test positief is, dan weten wij zeker dat je corona in je slijmvlies draagt en dat je besmettelijk kan zijn. Bij een negatieve test ben je waarschijnlijk niet besmettelijk, maar omdat hele kleine hoeveelheden virus gemist kunnen worden, kunnen wij dit niet uitsluiten.

De uitslag komt met een certificaat in het Engels. Het is je eigen verantwoordelijkheid om na te gaan of het land van bestemming deze test accepteert.

  • Sensitiviteit: 96,52%
  • Specificiteit: 99,68%

In sommige gevallen wel, daarom krijg je van ons een internationaal reiscertificaat. Vaak is echter een PCR-test nodig, dus controleer voor je op reis gaat goed de eisen die gesteld worden door het desbetreffende land.

Je betaalt de test direct bij het boeken van de afspraak via:

  • iDeal
  • Mastercard
  • PayPal
  • Visa
  • American Express
  • Bancontact
  • Giropay
  • Sofort

Maak je geen gebruik van bovenstaande middelen? Vraag dan aan een vriend of kennis om de afspraak voor je te boeken. Let op! Vul altijd je eigen gegevens in.

BOEK NU je AFSPRAAK!

Laden...